Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Vendégház

hu

Szobák

A Vendégházban a Zsolnay-díszeken visszaköszön a Zsolnay Negyed kifinomult eleganciája, amely a pihentető kényelemhez szükséges modern funkciókkal párosul.

Franciaágyas apartman


Franciaágyas apartman, nem klimatizált. Alapfelszereltségéhez tartozik a konyha-étkező (főzőlap, edények és tányérok, hűtő, vízforraló), zuhanykabinos fürdőszoba, gardróbszekrény, színes televízió és WIFI-kapcsolat. Pár szoba pótágyazható. Szobáink emeleti szobák, az épület műemlék jellegéből adódóan a lépcsőházakban lift nem került kialakításra.

 

franciaagyas-ap

Dupla apartman


Egy apartmanon belül közös konyha (főzőlap, edények és tányérok, hűtő, vízforraló) és nappali rész, két külön hálószobával. Nem klimatizált. Egyik hálószoba franciaágyas, másik különbontott ágyas. Mindkét hálószobához tartozik zuhanyzós fürdőszoba. Pótágyazható. Szobáink emeleti szobák, az épület műemlék jellegéből adódóan a lépcsőházakban lift nem került kialakításra.

 

dupla-ap

Standard szoba


Konyha nélküli, klimatizált kétágyas szoba, zuhanykabinos fürdőszobával, ebédlőasztallal, szekrénnyel, színes televízióval, WIFI kapcsolattal. Az ágyak összetolhatóak vagy franciaágyasak, az igényt előre kérjük jelezni. A szobák kihúzható kanapéval 2 főre pótágyazhatóak. A folyosón több szobával közös teakonyha használható. Szobáink emeleti szobák, az épület műemlék jellegéből adódóan a lépcsőházakban lift nem került kialakításra.

 

standard

Economy szobaKlíma, konyha és WIFI nélküli kétágyas szoba, zuhanykabinos fürdőszobával, gardróbszekrénnyel, színes televízióval, kis hűtővel, mikrohullámú sütővel rendelkezik. Az ágyak nem összetolhatóak, a szoba nem pótágyazható.

 

economy

 

Szobák

Támogatók